Om Birthe Kruse

Klik her for mit cv

Jeg har været psykolog siden 2002, og er autoriseret af Dansk Psykolognævn.


Jeg er også uddannet sygeplejerske, og har overvejende været ansat i det psykiatriske felt, hvor jeg fik grundlagt mit behov for at videreuddanne mig til psykolog.

I min praksis arbejder jeg med et menneskesyn, der har rødder i den eksistentielle tænkning. En tænkning der ser mennesket som et individ, der bliver formet og præget af den tid, og den kulturelle sammenhæng vi ufravigeligt er sat i.

Derfor ser jeg altid de mennesker jeg møder i mit arbejde i et helhedsperspektiv, hvilket omfatter både det psykiske og det fysiske velbefindende. Det er min intention at bidrage til, at mine klienter finder mening i, og forståelse for, netop den livssituation de befinder sig i lige nu.

At finde nye handle- og udviklingsmuligheder fremfor begrænsninger.

Psykolog Birthe Kruse

Metodisk arbejder jeg overordnet udfra den eksistentielle teoriretning, hvilket betyder at jeg møder min klient helt åbent og uden fordomme, hvor det handler om at frembringe ny indsigt og forståelse af hvordan tingene hænger sammen.

Jeg tilpasser altid min metode efter hver enkelt klients aktuelle behov, hvilket vil sige, at jeg også kan anvende redskaber fra andre metoder, som feks. psykoanalytisk og kognitiv tænkning.

Som fagperson er jeg evigt søgende efter nye perspektiver på det psykologiske felt, og jeg deltager i kurser og efteruddannelse, som er med til at styrke mine kompetencer på området.

I mine samtaler sætter jeg primært fokus på det nuværende, samt på fremtiden. Jeg lægger vægt på sammen med dig at undersøge, hvordan du forholder dig til den situation du står i.

Som menneske er det vigtigt at opleve sammenhæng mellem det vi kan forstå, det der føles meningsfuldt og det vi kan håndtere.

Et samtaleforløb kan variere fra enkelte støttende samtaler, til sammenhængende forløb i flere omgange. Jeg vil altid tilpasse min metodiske tilgang til terapien udfra den person jeg sidder overfor.

 

Jeg tilbyder individuel psykologisk rådgivning og samtaleterapi til unge og voksne indenfor følgende felter:

stress

traumer

krise

sorg

angst

depression

sygefravær

krænkelser

 

 


Udviklingsforløb for grupper/enkeltpersoner:

 

Trivsel/mistrivsel på arbejdspladsen

Supervision, personlig og i grupper

Udbrændthed, psykisk udmattelse

Konflikthåndtering/opløsning

Forandring i organisationer

Mediation og mægling

Psykisk arbejdsmiljø

Arbejdsfastholdelse

Stresshåndtering

Ledersparring

Undervisning

Sygefravær

Krisehjælp

Kurser


Psykolog Birthe Kruse Logo

Psykolog Birthe Kruse Home Image Mobil

Psykolog Birthe Kruse
Boulevarden 13
8300 Odder

Telefon: 2870 4087
E-Mail: info@birthekruse.dk
www.birthekruse.dk
CVR: 30792297


© 2018 - Copyright Psykolog Birthe Kruse
programmeret og hosted af nordicweb

Logo Dansk Psykolog Forening

Logo Psykologgruppen


Programmeret og hosted af nordicweb